Όροι διαγωνισμού

Η DOC PHARMA διοργανώνει διαγωνισμό για όλους τους fans στην επίσημη σελίδα της στο Facebook και στο προφίλ της στο Instagram. Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε χρήστης του Facebook / Instagram που έχει προφίλ (σύμφωνα με τους όρους χρήσης του εκάστοτε κοινωνικού δικτύου). Τα δώρα είναι αξίας 240 €.

Τα δώρα είναι πακέτα προϊόντων και δεν μπορεί να αντικατασταθούν με μετρητά.

Θα κληρωθούν 6 νικητές και κάθε νικητής θα λάβει ένα πακέτο με 2 Doc Collagen.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό:

  • Like στη σελίδα μας στο Facebook ή follow στο Instagram,
  • Share (δημόσια) την ανάρτηση στο Facebook ή στο Instagram,
  • Tag φίλους του σε σχόλιο.
  • Συμπλήρωση της φόρμας σε αυτή τη σελίδα και εγγραφή.

Ο καθένας έχει απεριόριστο δικαίωμα συμμετοχής. Εάν συμμετέχετε στο Facebook και το Instagram, το μόνο που χρειάζεται είναι η εγγραφή, και με τη διπλή αυτή συμμετοχή σας, αυξάνονται οι πιθανότητες να νικήσετε.

Ο διαγωνισμός θα ισχύει από 29.03.2018 έως τα μεσάνυχτα της 10.04.2018. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 11 Απριλίου 2018 και ώρα 14:00

Νικητής του βραβείου μπορεί να αναδειχθεί μόνο κάποιος που έχει ακολουθήσει όλα τα παραπάνω βήματα. Η επιλογή του νικητή θα πραγματοποιηθεί με κλήρωση.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί στη σελίδα μας στο Facebook (Doc Pharma S.A.)και στο Instagram (@docpharmagr), ενώ το δώρο θα παραδοθεί στη διεύθυνση που δηλώθηκε. Τα έξοδα παράδοσης καλύπτονται από την εταιρεία, εντός 3-5 εργάσιμων ημερών, κατόπιν ενημέρωσης των απαραίτητων στοιχείων από το νικητή. Ο παραλήπτης υποχρεούται να υποβάλλει τα κατάλληλα δεδομένα με προσωπικό μήνυμα στη Doc Pharma Α.Ε. εντός τριών (3) ημερών από την ανακοίνωσή του. Τα δεδομένα που υποβάλλονται πρέπει να συμπίπτουν με τα δεδομένα κατά την εγγραφή (βήμα 4 του διαγωνισμού). Σε περίπτωση που αυτό δεν ισχύει, η εταιρεία επιλέγει νέο τυχερό νικητή, για τον οποίο ισχύουν οι ίδιοι κανόνες.

Το βραβείο κατοχυρώνεται στο ονοματεπώνυμο του νικητή, το οποίο αντιστοιχεί πλήρως στο ονοματεπώνυμο του αντίστοιχου προφίλ χρήστη που επιλέχθηκε και τα αντίστοιχα στοιχεία της εγγραφής. Το δώρο δεν μπορεί να μεταφερθεί σε άλλο άτομο.

Παρακαλούμε, μην κάνετε τηλεφωνήματα και μην αποστείλετε προσωπικά μηνύματα για περαιτέρω εξηγήσεις σχετικά με το διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός δεν χορηγείται, ούτε διαχειρίζεται ή συνδέεται με το Instagram ή το Facebook. Με τη συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες επιβεβαιώνουν ότι είναι ηλικίας 18+, απαλλάσσοντας το Instagram ή το Facebook από οποιαδήποτε ευθύνη, όπως επίσης συμφωνούν με τους ανωτέρω όρους του διαγωνισμού.

5 thoughts on “Όροι διαγωνισμού

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s