Το πράσινο είναι το νέο μαύρο.

Ο μαύρος καφές είναι φτιαγμένος από καβουρδισμένους κόκκους, ενώ τα πράσινα ροφήματα του καφέ παρασκευάζονται από μη καβουρδισμένους ή “πράσινους” κόκκους. Πρόσφατες επιστημονικές μελέτες έδειξαν πως αυτά τα ροφήματα έχουν ποικίλα οφέλη για την υγεία του οργανισμού.

Τι είναι το πράσινο εκχύλισμα καφέ;

Οι κόκκοι καφέ είναι στην πραγματικότητα πράσινοι σπόροι μέσα σε ένα κόκκινο μούρο. Μετά το ψήσιμό τους, οι κόκκοι, μετατρέπονται σε καφετί σκούρο χρώμα και δημιουργείται το χαρακτηριστικό άρωμα του καφέ. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, τα φυσικά αντιοξειδωτικά που υπάρχουν στους κόκκους καταστρέφονται, γεγονός μη επιθυμητό. Το εκχύλισμα πράσινου καφέ παρασκευάζονται με τους σπόρους να παραμένουν άψητοι και έτσι θεωρούνται εξαιρετικά ευεργετικοί για την υγεία του ανθρώπου.

Τα κύρια συστατικά του πράσινου καφέ είναι η καφεΐνη και το χλωρογενικό οξύ, του οποίου οι φυσικές ενώσεις βοηθούν στη διατήρηση των κανονικών επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Επιπλέον, το χλωρογενικό οξύ εμφανίζει ισχυρή αντιοξειδωτική ικανότητα, δρώντας κατά

 

των ελεύθερων ριζών. Έρευνες για τη δράση των αντιοξειδωτικών ουσιών έδειξαν πως συμβάλλουν θετικά στην καρδιαγγειακή υγεία και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Οι ειδικοί συστήνουν δίαιτες πλούσιες σε τροφές με αντιοξειδωτικά.

SLIM7

Οφέλη του πράσινου καφέ για την υγεία:

  • Καύση του λίπους.

Οι πράσινοι κόκκοι του καφέ περιέχουν επίσης μεγάλη ποσότητα φύτρου. Πρόκειται για ένα είδος φυκιών πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα. Συνεπώς, βοηθά στη διατήρηση των θρεπτικών ουσιών στο σώμα.

  • Ισχυρά αντιοξειδωτική δράση

Όπως αναφέρθηκε, οι πράσινοι κόκκοι του καφέ είναι πλούσιοι σε αντιοξειδωτικά, εφόσον δεν είναι επεξεργασμένοι. Επομένως, συμβάλλουν στη μείωση των ελεύθερων ριζών στον οργανισμό και ενισχύουν τη λειτουργία του.

  • Ενίσχυση του μεταβολισμού

Το χλωρογενικό οξύ που υπάρχει στους πράσινους κόκκους είναι επίσης γνωστό ως ενισχυτικό του μεταβολισμού. Αυξάνει σε μεγάλο βαθμό το βασικό ρυθμό μεταβολισμού (BMR) του οργανισμού, καθώς μειώνει την υπερβολική απελευθέρωση γλυκόζης από το ήπαρ στο αίμα. Λόγω της έλλειψης γλυκόζης, το σώμα μας αρχίζει να καίει τα αποθηκευμένα λίπη για να ικανοποιήσει τις ενεργειακές του ανάγκες.

SLIM5

  • Διατήρηση των επιπέδων της γλυκόζης

Χάρη στα υψηλά ποσά αντιοξειδωτικών και άλλων ενώσεων συμβάλλει στη διατήρηση των κανονικών επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο για διαβήτη τύπου 2.

  • Μείωση της όρεξης

Εάν έχετε το αίσθημα πείνας συχνά, οι πράσινοι κόκκοι καφέ μπορούν να σας βοηθήσουν. Όντας ένα ισχυρό και αποτελεσματικό κατασταλτικό της όρεξης, μπορεί να ελέγξει την επιθυμία για φαγητό.

  • Βελτίωση διάθεσης και γνωστικής απόδοσης.
  • Μείωση της κακής χοληστερόλης (LDL).
  • Προστασία της υγείας της καρδιάς.
  • Αντι-γηρανικές ικανότητες.
  • Οφέλη για την υγεία του εγκεφάλου.

SLIM6Ο πράσινος καφές είναι ένα από τα κύρια συστατικά του DOC Slim. Το DOC Slim είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή δισκίων, που περιέχει εκχύλισμα από Garcinia Cambogia, πράσινο καφέ, πράσινο τσάι, καψαϊκίνη, ψευδάργυρο, χρώμιο και βιταμίνη Β6. Ο ψευδάργυρος, το χρώμιο και η βιταμίνη Β6 συμβάλλουν στο φυσιολογικό μεταβολισμό των θρεπτικών συστατικών, των υδατανθράκων, των λιπαρών οξέων, καθώς και στη διατήρηση των κανονικών επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα.

Το DOC Slim παράγεται στην Ελλάδα από την DOC Pharma S.A.

Το DOC Slim, όπως και όλη η σειρά συμπληρωμάτων της DOC Pharma S.A. παράγονται σύμφωνα με διεθνή πρότυπα (cGMP), όπως επίσης και η εταιρεία είναι πιστοποιημένη από την TUV HELLAS με ISO 9001:2008.

Doc Carbs Blocker

Doc Carbs Blocker

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s