Ωφέλη του Τριβολιού (Tribulus terrestris) στις γυναίκες.

Το Τριβόλι (Tribulus terrestris)είναι ένα ανθοφόρο φυτό το οποίο χρησιμοποιείται στην παραγωγή φυτικών φαρμάκων καθώς θεωρείται πως χαρίζει ευεξία. Το Τριβόλι είναι επίσης γνωστό με την ονομασία “παρακέντηση αμπέλου”, εξαιτίας της αιχμηρότητας των αγκαθιών του, τα οποία μπορούν να τρυπήσουν και να ξεφουσκώσουν ένα λάστιχο ποδηλάτου. Οι καρποί, το φύλλωμα και η ρίζα χρησιμοποίουνται στην ιατρική ενάντια σε ποικίλες παθήσεις.

Ενδιαφέρον προκαλούν τα διάφορα οφέλη του Τριβολιού στη σεξουαλική υγιεία των ανδρών. Παρόλ’ αυτά δεν γνωρίζουν πολλοί πως το Τριβόλι συμβάλλει και στην υγεία της γυναίκας. Έρευνες έδειξαν οτι το Τριβόλι μπορεί να έχει θετική επίδραση στη διάθεση, στη σεξουαλική υγεία καθώς και στο ουροποιητικό σύστημα.d1-valentine

  1. Αύξηση της λίμπιντο

Μία έρευνα έδειξε ότι το Τριβόλι βελτίωσε τη σεξουαλική επιθύμια σε 49 από τις 50 γυναίκες που συμμετείχαν. Ακόμη μία πρόσφατη έρευνα αναφέρει πως οι γυναίκες που τους δόθηκε Τριβόλι, είχαν καλύτερη σεξουαλική επιθυμία και ικανοποίηση σε σύγκριση με αυτές που τους δοθηκε placebo. Επιπλέον, μπορεί να προκαλέσει διέγερση των υποδοχέων των ανδρογόνων στον εγκέφαλο, βελτιώνοντας τη θετική αντίδραση του σώματος σε ορμόνες που βρίσκονται στο κυκλοφορικό σύστημα.

  1. Αύξηση Ενέργειας

Σε κάποια στιγμή της ζωής τους όλοι οι άνθρωποι αισθάνονται κόπωση, η οποία μπορεί να είναι σωματική και πνευματική. Μετά από έρευνες, επιστήμονες θεωρούν πως το Τριβόλι μπορεί να αυξήσει την ενέργεια ενός ατόμου, βελτιώνοντας το οξυγόνο που είναι διαθέσιμο στα κύτταρα. Παρόλο που δεν μπορεί να αντικαταστήσει έναν καλό βραδινό ύπνο, μπορεί να παρέχει έξτρα ενέργεια στις γυναίκες που το έχουν ανάγκη.

  1. Βελτιστοποίηση Διάθεσης

Η εναλλαγή διαθέσεων και διάφορες άλλες σχετικές διαταραχές είναι σοβαρά προβλήματα και πολλοί άνθρωποι, δικαιωματικά, είναι ενάντια στη συνταγογράφηση φαρμάκων. Όπως το Κάβα-Κάβα και το mulungu, το Τριβόλι είναι ένα βότανο που μπορεί να επηρεάσει θετικά τη διάθεση και το άγχος. Αυτό είναι χρήσιμο για γυναίκες που έχουν πολλές ευθύνες ή αντιμετωπίζουν θέματα σχετικά με το προεμμηνορροικό σύνδρομο (premenstrual syndrome).

  1. Προστασία του ουροποιητικού συστήματος

Το Τριβόλι λειτουργεί ως διουρητικό, βοηθώντας την ούρηση με αποτέλεσμα να καθαρίζονται τα νεφρά, η κύστη, το συκώτι καθώς και η ουρήθρα. Επιπλέον, η αποβολή των υγρών από το σώμα συμβάλλει στη μείωση των τοξινών, γεγονός το οποίο έχει μεγάλη επιρροή στη διάθεση και την ενέργεια.

Το Τριβόλι είναι ένα από τα κύρια συστατικά του Doc1.

Το Doc1 είναι ένα δισκίο το οποίο λαμβάνεται εκ του στόματος και περιέχει 4 φυτικά εκχυλίσματα,  ένα ορυκτό χημικό στοιχείο και έκδοχα. Είναι φυσικό αντικατάστατο σε περίπτωση στυτικής δυσλειτουργίας, διατήρησης κανονικών επιπέδων τεστοστερόνης, γονιμότητας και αναπαραγωγής. Το Doc1 είναι ένα φυτικό συμπλήρωμα διατροφής για άνδρες και γυναίκες και με την καινοτόμο φόρμουλα του βελτιώνει τη λίμπιντο.

d1-final-fb

One thought on “Ωφέλη του Τριβολιού (Tribulus terrestris) στις γυναίκες.

  1. Θα ήθελα να ρωτήσω για το προϊόν. Από που μπορώ να το αγοράσω. Ευχαριστώ

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s