4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν χρησιμοποιήσετε ένα υαλουρονικό οξύ!

Το υαλουρονικό οξύ είναι φυσική ουσία που φυσιολογικά παράγεται από τον οργανισμό με σκοπό την ενυδάτωση των ιστών. Συναντάται σε αφθονία στις αρθρώσεις και είναι το κύριο συστατικό του συνοβιακού υγρού. Ο ρόλος του είναι ιδιαίτερα σημαντικός, καθώς είναι ο κύριος παράγοντας που καθορίζει την λίπανση και την προστασία των αρθρώσεων. Επειδή το υαλουρονικό οξύ είναι εξαιρετικά υδρόφιλη ουσία (απορροφά ποσότητα νερού που είναι μεγαλύτερη από 1000 φορές το βάρος του), παρέχει βαθιά ενυδάτωση και νεανική εμφάνιση στο δέρμα.

Είναι πολύτιμο, γι αυτό πριν το αγοράσετε θα πρέπει να ξέρετε τα παρακάτω:

  1. Μην αγοράζετε υαλουρονικό οξύ ζωικής προέλευσης.

Υπάρχουν δυο τύποι: υαλουρονικό οξύ που παράγεται από το λυρί κόκκορα. Η καθαρότητα του συγκεκριμένου είναι μόνο 10-20% σε σύγκριση με το υαλουρονικό οξύ που παράγεται στο εργαστήριο το οποίο είναι βιοτεχνολογικό προϊόν και δεν περιέχει κατάλοιπα χαρακτηριστικά της ζωικής προέλευσης, όπως ιούς, ορμόνες ή αντιβιοτικά.

Το Doc Hyaluronic Acid έχει καθαρότητα πάνω από 95%!lab-A01-03

  1. Υψηλό ή χαμηλό μοριακό βάρος, αναλόγως τη χρήση που το θέλετε.

Το υαλουρονικό οξύ με υψηλό μοριακό βάρος είναι το ιδανικό πόσιμο οξύ, αν και μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και κατευθείαν πάνω σε καθαρό δέρμα.

Το χαμηλού μοριακού βάρους χρησιμοποιείται κυρίως σαν συστατικό καλλυντικών προσώπου.

Το Doc Hyaluronic Acid, είναι διαυγές πόσιμο διάλυμα υαλουρονικού οξέος υψηλού μοριακού βάρους το οποίο απορροφάται ταχέως και σε μεγάλο βαθμό από τον οργανισμό. Λιπαίνει και προστατεύει τις αρθρώσεις, τους χόνδρους και τους μύες, προστατεύοντας από την επιδείνωση και διευκολύνοντας την κινητικότητά τους. Ενυδατώνει το δέρμα, προσδίδοντάς του μια νεανική εμφάνιση

  1. Ο ορός υαλουρονικού οξέος θα πρέπει να ωφελήσει και όχι να βλάψει το δέρμα σας.

Προτιμήστε ορό χωρίς τεχνητό χρώμα, παραφίνες ή άρωμα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι καθαρό υαλουρονικό οξύ, σταθερό και απαλλαγμένο από βακτήρια.

  1. Διαβάστε τις οδηγίες στο κουτί.

Το Doc Hyaluronic Acid ενδείκνυται για:

Όλους όσους έχουν προβλήματα με τις αρθρώσεις καθώς και για γυναίκες στην εμμηνόπαυση που αισθάνονται κουρασμένες και δυσκίνητες. Όλοι μετά την ηλικία των 50 για να βοηθήσουν την υγειά των ματιών τους και του καρδιαγγειακού συστήματος. Οποιονδήποτε γυμνάζεται τακτικά, για την μείωση των τριβών στις αρθρώσεις, την αποκατάσταση μυικών ιστών και την ταχύτερη αποκατάσταση των τραυματισμών. Οποιονδήποτέ θέλει να προστατέψει τις αρθρώσεις, να επιβραδύνει την γήρανση και να ανανεώσει την επιδερμίδα, τα μαλλιά και τα νύχια και να αποκτήσει νεανική εμφάνιση.

Η επιλογή είναι δική σου.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s