ΡΙΖΑ ΜΑΚΑ, ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΥΠΕΡΤΡΟΦΗ.

Το μάκα είναι ένα φυτό από τις Άνδεις του μακρινού Περού. Καλλιεργείται σα λαχανικό σε αυτή την περιοχή εδώ και 3000 χρόνια. Είναι συγγενικό φυτό με το ραπανάκι και η οσμή του είναι παρόμοια με αυτή της καραμέλας. Η ρίζα του χρησιμοποιείται ευρέως στην φαρμακοποιία.

Fresh Maca Roots

Οι αρχαίοι Ίνκας το θεωρούσαν ιερό φυτό και το χρησιμοποιούσαν για τη γονιμότητα. Για 5000 χρόνια το μάκα είναι γνωστό για τις διεγερτικές του ιδιότητες τόσο στον άντρα όσο και στη γυναικά. Το καλό με αυτό το φυσικό διεγερτικό όμως είναι ότι δε νοιώθεις ότι έχεις πάρει διεγερτικό.

 

 

Ωστόσο είναι πολλά περισσότερα από απλά ένα αφροδισιακό φυτό. Εξισορροπεί το μυικό, νευρικό και καρδιοαγγειακό σύστημα, δίνει στο χρήστη μια αίσθηση σιγουριάς παρόμοιας με αυτή μιας ισορροπημένης υγιεινής διατροφής. Οι θρεπτικές του αξίες είναι πολλές. Πλούσιο σε υδατάνθρακες, ιχνοστοιχεία, πρωτεΐνες ασβέστιο, φώσφορο, ποτάσιο, σίδηρο, βταμίνη B1 και B2, βιταμίνες C, E, 20 διαφορετικά αμινοξέα, στεροειδή, ψευδάργυρο και σελήνιο. Δικαιολογημένα λοιπόν θεωρείται ως υπερτροφή.

Τα 7 βασικά οφέλη:

  1. για την εμμηνόπαυση και για τις γυναίκες με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών.
  2. για τις γυναικείες ορμόνες, τη γονιμότητα κια τη σεξουαλική υγεία.
  3. για την τεστοστερόνη στους άνδρες.d1-fbvalentine
  4. ενέργεια, καλή διάθεση και μνήμη.
  5. αντιοξειδωτικό.
  6. αντηλιακή προστασία όταν απλώνεται στο δέρμα.
  7. μπορεί να ενισχύσει την απόδοση και αντοχή κατά την άθληση.

 Το μάκα είναι ένα από τα κύρια συστατικά του.

Το Doc1 είναι ένα πόσιμο δισκίο που περιέχει τέσσερα ισχυρά φυτικά εκχυλίσματα, ένα ιχνοστοιχείο, ένα αμινοξύ καθώς και μη δραστικά έκδοχα. Αποτελει ο φυσικό εναλλακτικό για τη στυτική δυσλειτουργία, τη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων της τεστοστερόνης, τη φυσιολογική γονιμότητα και αναπαραγωγή. Είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για τον άντρα και τη γυναίκα που με την καινοτομική του σύσταση συμβάλλει στην αύξηση της libido.

d1-final-fb

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s