Η κίνηση δεν ήταν ποτέ ευκολότερη!

Ανανεώστε τη δύναμη και την ελαστικότητα των οστών σας. Ο στόχος του δικού μας συμπληρώματος διατροφής με κολλαγόνο είναι η επιβράδυνση της φυσιολογικής απώλειας του κολλαγόνου στο σώμα σας.

Μετά την ηλικία των 25 το σώμα χάνει κατά μέσο όρο 1,5% κολλαγόνο ετησίως. Το κολλαγόνο είναι η πιο άφθονη πρωτεΐνη στο σώμα μας. Βρίσκεται σε μυς, στα οστά, στο δέρμα και τους τένοντες. Είναι η “κόλλα” που βοηθά να κρατηθεί το σώμα μαζί. Η έλλειψη του κολλαγόνου στο σώμα προκαλεί μυοσκελετικές διαταραχές (αρθρίτιδα, οστεοπόρωση, μούδιασμα, μειωμένη οργανική δομή του οστού, τραυματισμούς των μυών), διαταραχή του ανοσοποιητικού συστήματος και εμφάνιση των φυσικών αλλαγών που συνδέονται με τη γήρανση, όπως ρυτίδες, κυτταρίτιδα, ξηρό και θαμπό δέρμα, τα μαλλιά χάνουν τη λάμψη τους και η γενική εμφάνιση του σώματος αλλαζει …
Βάζοντας το κολλαγόνο στη ζωή σου.Doc Collagen
Οι πρόγονοί μας κατανάλωναν αρκετές ποσότητες κολλαγόνου, αφού οι πρώιμες παραδοσιακές δίαιτες στο μενού τους περιλάμβαναν… ολόκληρο το ζώο! Με απλά λόγια, έτρωγαν πολλά μέρη του ζώου, όπως το δέρμα, τους τένοντες, τα οστά και τους συνδέσμους.
Ευτυχώς για μας, σήμερα δε χρειάζεται να κάνουμε το ίδιο για να ενισχύσουμε το κολλαγόνο στο σώμα μας! Ειδικά λοιπόν γι’ αυτό το λόγο δημιουργήσαμε για εσένα το συμπλήρωμα διατροφής Doc Collagen. Ο στόχος αυτού του συμπληρώματος διατροφής με κολλαγόνο είναι η επιβράδυνση της φυσιολογικής απώλειας του κολλαγόνου.
2-collagen-sales-organizer-presentation-01Το DOC Collagen είναι ένα όπλο για την υγεία και την ομορφιά: κολλαγόνο τύπου ΙΙ από ψάρια, εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, βιταμίνη C, ψευδάργυρο και χαλκό. To DOC Collagen είναι ένα πιστοποιημένο υδρολυμένο κολλαγόνο που προέρχεται από αγνή, φυσική πηγή, για καλύτερη απόδοση και κυρίως απορρόφηση.
Η επιλογή είναι δική σου.
Και ναι, καλύτερη γεύση από ποτέ !!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s